søndag den 26. februar 2012

Danisco Cup, Brabrand

Vintergækkerne blomstrer, solen skinner, vinden er mild og ruten rundt om Brabrand sø er ganske fald. -Kan man andet end smile?

De tre seneste uger er træningen gået helt efter planen, så det var med noget mere optimisme jeg tog til Danisco Cup denne gang. -Sidst var der sne og sjap, en lettere kuperet rute, hård vind og nogle haser der drillede. Alt i alt burde der være basis for en bedre tid denne gang.

Med omkring 1500 deltagere på 10 km ruten var der lidt trængsel i starten. Lidt irriteret kan man nå at blive, men i sidste ende kan det måske netop ende med at blive en fordel ...at effektivt blive forhindret i, at starte for hårdt ud.

Mellemtiden efter 5 km sagde 19.20 og min sluttid blev præcist det dobbelte: 38.40. Det er officielt min nye PR på 10 km (på en DAF-opmålt rute). Så jeg kan i virkeligheden kun være ganske godt tilfreds:-)

Lidt pudsigt er det at jeg sidste gang "spurtede" mod en anden Pallesen og denne gang, om ikke så spurtede, så i hvert fald fik præcist samme tid som Sanni, jeg selv træner. -Det var en god dag for os begge og vi fik lov at dele 2. pladsen. Se resultater.

En lille svømmetur, gåtur i skoven og i det hele taget en skøn søndag i forårstemning.

søndag den 5. februar 2012

En kold og nærmest lidt uheldig søndag

Det var lidt koldt derude, så jeg startede indendøre på hometrainer....







Så begav jeg mig ud på landevejen, på min crosscykel. Bevæbnet med det varmeste tøj jeg har incl. mit nye vinter-kit fra GripGrab og mine vinter-cykelstøvler. Afsted det gik. -Så længe det varede. For det varede kun omtrendt 5 km, så var forhjulet fladt.


I med en ny slange, i 8 graders frost. Den nye glæde varede også realtiv kort. Endnu en punktering. Arrrghhh....



Tilbage på hometraineren -jeg orkede ikke mere...



Den resterende træning blev klaret uden yderligere punkteringer. Til sidst en lille løbetur.


Det var den første halvdel af dén søndag:-)