torsdag den 1. april 2010

Opsummering

Jeg startede med at løbe som ganske ung i starten af 90'erne, men det skulle snart vise sig at jeg ikke egnede mig til de korte løb på atletikbanen.

Midt i 90'erne startede jeg på triathlon og de næste mange år stod den på triathlon, duathlon og løb. I 2001 kørte jeg min førte ironman i Fredericia (som 19-årig), uden den helt store forberedelse:-)

Senere prøvede jeg kræfter med adventurerace og fik også her store oplevelse i ind- og udland. Sideløbende kørte jeg halvhjertet lidt triathlon og løb et marathon i ny og næ.

I 2006 kom jeg til at tilmelde mig Norseman Ironman (måske verdens hårdeste?). Det var ingen pragtpræstation jeg lavede, men jeg fik rigtig meget lyst til at køre triathlon igen og tilmeldte mig en ironman i 2007. Desværre satte en langvarig knæskade en stopper for det mål.


Norseman 2006
I februar 2008 blev jeg opereret og hele året blev viet til genoptræning. Jeg var dog så optimistisk at jeg tilmeldte mig en ironman i 2009.
 
D. 24. december 2008 blev jeg impliceret i et trafikuheld med bl.a. en delvis knust knæskal til følge. Forude ventede endnu en gang et års ubarmhjertig genoptræning. Bl.a. gik der godt 9 måneder før jeg kunne løbe (3x10 sek!).


 Bilen stod ikke til at redde -jeg kunne heldigvis repareres....
Men bare fordi at man ikke kan køre triathlon behøver livet jo ikke at gå i stå -eller gør det? I hvert fald fik jeg udlevet en gammel drøm om en cykelferie til Nordkap i 2008 og i 2009 blev til en skøn tur til Prag. Det blev også til nogle vandrerture med rygsæk, lidt kajak, langrend og meget andet.

Nordkapp-Silkeborg 2008
I 2010 kunne jeg så endelig starte, hvad man kan kalde egentlig træning. Også dét skulle vise sig at blive lidt af en udfordring og her i årets første 3-4 måneder har fremgangen ikke helt været som jeg synes træningsindsatsen har berettiget til;-(