mandag den 31. maj 2010

Kvindeløb, Silkeborg

Vejret var perfekt og Alt For Damernes kvindeløb så ud til at blive et rigtig flot arrangement med mange deltagere. Det skulle blive min første løbekonkurrence siden foråret 2007, så det var med en smule spænding at jeg stod ved startstregen. Starten blev forøvrigt udskudt et par gange pga de mange deltagere der skulle registreres.

Min optakt havde været en anelse stressende. På vej hjem fra arbejde villle jeg lige køre forbi og hente startnr., for at undgå kø. Men desværre var startnumrene endnu ikke kommet, så jeg måtte køre hjem igen. Men bilen kunne ikke starte, så i stedet måtte jeg lade bilen stå og gå/småløbe de 3 km hjem. Hurtigt på med tøjet og løbe ned til start og stå i kø... Men efter at starten blev udskudt var der alligevel tid til lidt opvarmning.

Starten gik og det var underligt at ligge med i front (da der jo hverken var mænd eller rigtig hurtig-løbere). Der blev hurtigt en lille gruppe og med Annette helt i front. De første ca 5-6 km er på noget ujævnt underlag langs Langesøen og med en del sving og små op- og nedløb. Det var bestemt det ikke det bedste for mit knæ, der desværre stadig føles noget ustabil. Se sidste km er dog mere flade og med færre sving, hvilket var klart bedre for mit gummiknæ.

Efter at have ligget 2'er fra 2-7 km, skulle det have en sidste chance og det lykkedes at overtage føring. De sidste 500m holdt det virkelig hårdt og jeg var så på at knække. Men dit gik og jeg kunne løbe først over streg på 10 km distancen. Tiden var desværre på den forkerte side af de 40 min, så det var ingen pragtpræstation -men jeg gjorde hvad jeg kunne den dag.

Der rigtig mange flotte SMT-præstationer og det var lige ved at ende med at blive et rent klub-opgør:-) Og sikke flot arrangement de ihærdig arrangører fra SMT havde stablet på benene og stemningen var rigtig god blandt de omkring 3500 deltagere.