mandag den 28. november 2011

Hold i skjoldet

Det gik lige så godt... Men en tiltagende stivhed i ryggen, vidnede om, at der nok var et mindre hold i ryggen under opsejling:-( Hva' pokker det går vel over igen, i hvert fald med lidt hjælp fra en kiropraktor -og så må man jo bare stå op indtil da...

fredag den 18. november 2011

Uanset hvor mange cykler man har

... har man altid én for lidt. Ikke mindst nu, efter at jeg i et svagt øjeblik kom til at sælge min MTB -midt mellem bollerne, den varme kakao og lagkagen, til en fødselsdag i sommers. Jeg fik den ikke rigtig brugt, måtte jeg erkende. Den havde ellers tjent mig godt og bragt mig til både Nordkapp og Prag. Den havde også været trofast under min genoptræningsperiode -faktisk kørte jeg kun på den i hele 2009. Men nu hang den bare der i skuret og så trist ud, så det var bedre at bortadoptere den.

Men, men, men i dag er der kommet en lille ny i skuret. Det er en cross cykel. Sådan en klon har jeg aldrig prøvet før, men jeg glæder mig rigtig meget:-)

søndag den 6. november 2011

Slut med kolde fødder?

Nu var det ikke synderlig koldt på dagens cykeltur, men det skulle ikke forhindre mig i at prøve mine nye Lake vinterstøvler. Mange vintre har jeg drømt om at prøve de vel nok varmeste cykelvinterstøvler der findes Lake MXZ302.Jeg vil ikke sige, at nu kan vinteren bare komme, for det kan man for alvor komme til at fortryde. -Heller ikke, at jeg ser frem til en vinter uden kolde fødder. Men i hvert fald forventer jeg, at det bliver tættere på end nogensinde før.

Tidligere blev støvlerne lavet til både landevej og MTB, men nu findes den kun i MTB udgaven. MTB udgaven kan bruges til det hele, så den ville jeg alligevel have valgt. Kvaliteten virker lovende. En meget kraftig støvle med en tyk sål og indersål. Overdelen er i kraftigt, men blødt læder.

Når vinteren for alvor melder sig, kommer der selvfølgelig en anmeldelse. Lake vinterstøvlerne er lige nu på vej ud til de danske cykelhandlere. Julegaven til cyklisten der har alt incl. kolde fødder. Husk at Lake er meget små i størrelserne -regn med et par nr. større end normalt.

lørdag den 5. november 2011

I vinterhi

Træningsmæssigt er jeg vel nærmest gået i vinterhi. Eller i hvert fald skiftet fokus. Løber kun en lille smule og cykler kun en lille smule. Til gengæld prøver jeg at komme fornuftigt i gang med styrketræningen igen -en alternativ måde at repetere anatomien på.... Jeg bruger også lidt energi på svømningen, lidt men ofte. Jeg håber at svømningen kan blive bedre, eller sagt på en anden måde det kan næppe blive værre.Jeg har også fået styret lidt af min friluftstrang -lavet snobrød og drukket solbærtoddy til flammernes skær. Overnattet i lavu og i min elskede dunsovepose:-)

Holdt fødselsdag og været i Lalandia, hvor der blev fejret diamantbryllup.

Og, og, og ikke at forglemme; Torben har fået en kone. Hun hedder Wellington og er ikke opkaldt efter hovedstaden i New Zealand.


Til sidst har jeg muntret mig med et lille hjemmesideprojekt: TriTalk.dk.