lørdag den 3. maj 2014

Det er da bare krampe, sagde fysioterapeuten

En famøs april-aften i Alcudia sad Kim i sofaen og beklagede sig lidt. "Arrghh mit ben...!" Det var dagen der havde budt på små 150 km i sadlen over bl.a. Sollér og Puig Major. "Det er da bare krampe", sagde fysioterapeuten, uden at tage nærmere notits af beklagelserne og hun prøvede samtidig at lukke munden på ham med en SaltStick... "Jamen kan det være en fibersprængning, det gør faktisk ret ondt...?". "Nej, man får da ikke en fibersprængning af at side i sofaen!", svarede fysioterapeuten.

Dagen derpå humpede han lidt af sted, men ikke nok til at slippe for dagens cykel-træning. Krampe skal jo som bekendt trænes væk, er der vidst én der en gang har sagt(?)....

Så gik der yderligere et par dage og baglåret blev blå-violet. Nå ok, så var det nok alligevel ikke krampe... Da fysioterapeuten (for at undgå for meget selv-medlidenhed) påpegede at det nok var en lille forstrækning, blev Kim alligevel mistænkelig. "Bliver det blåt af en forstrækning?". Arggghhh det er nok sådan en form for fiberspræning, altså bare en lille en....", sagde fysioterapeuten.

Og ja her halvanden uge efter er baglåret stadig blåt, altså af den der krampe/forstrækning/utrolig fibersprængning...... UNDSKYLD!