lørdag den 30. august 2014

TriKalender.dk

Jacob og jeg har savnet at en let overskuelig oversigt over danske stævner og har ofte snakket om at det skulle være et kommende projekt. Idéen spirede igen under en løbetur. Kim blev overbevist om/overtalt til, at idéén var god. Han gik hurtigt i gang. Kun 3 dage senere blev Trikalender.dk offentliggjort!

Lidt startvanskeligheder skal der vel være og siden skal fortsat testes på kryds og tværs. Vi har allerede fået en masse feedback - tak for det! Vi vil selvfølgelig forsøge at holde siden opdateret, men TriKalender.dk er også afhængig af at brugere og stævnearrangører opretter stævner i kalenderen, hvis den skal være fyldestgørende.

TriKalender.dk kan også anvendes på mobilen, iPad mv. - Derfor er der heller ikke planer om en app, som nogle har foreslået. Kalenderen er ganske gratis både for brugere og stævnearrangører.

Vi er blevet gjort opmærksom på at 'Ironman' er en beskyttet titel (igen tak for feedback). Selvom vi vel nok synes at den slags er en smule grotest, retter vi os selvfølgelig efter reglerne. Derfor bruger vi i stedet begrebet 'Jernmand'.

På 2 dage er der allerede oprettet over 50 stævner i kalenderen. Dét er vi meget taknemmelig for. God fornøjelse med TriKalender.dk.

Tak til Kim for det store arbejde, nu får han fred et stykke tid;-).