onsdag den 5. januar 2011

The Black Album

The Black Album fra '91 må vel siges at være Metallica's store gennembrud med klassikerne Enter Sandman, Nothing Else Matter, Unforgiven og mange flere.... Egentlig hed albummet vist bare Metallica, men blev ikke så underligt kendt som The Black Album.

Rygterne vil vide at Metallica har været anvendt som musik-totur til at stresse fjernen og fremme indrømningerne. Men særligt The Black Album er også yderst anvendelig til andre "totur-former", nemlig når noget bare skal gøre ondt. Og ondt gjorde det sidste vinter da jeg skulle i gang med at løbe efter 9 mdr. ufrivillig pause. Lårmusklen skulle igen vækkes til live og det er ingen smertefri sag. Hver gang man løber føles det som den sidste km på et marathonløb -dér hvor det gør ondt helt ind knoglerne. Og lige præcis derfor, løb jeg hver gang til The Black Album!
Det er heldigvis ikke nødvendigt længere, så nu er The Black Album dedikeret til cykling på hometrainer. Men kun én gang om ugen, ellers må det betragtes det som doping. Derfor; tag ugens hårdest træningspas og kryder det med toner af The Black Album!

-Og i virkeligheden er jeg slet ikke overdrevet vild med Metallica, så derfor bliver det kun brugt ved særlige lejligheder...