fredag den 6. april 2012

Mallorca og et hjerte der var ved at gå i stå

Op ved 3-tiden og afsted mod Billund. Jacob fik en klar sejr i dagens baggage-check-in-bingo og klokkede ind med henholdvis 19,9 kg for tasken og 29,7 kg for cykelkufferten (dvs en samlet margin på sølle 400 gram). - Det blev da også fejret med et rungende YES og armene i vejret, til en del undren for de øvrige i køen. En sejr er en sejr.

Midt på formiddagen landede Jacob og jeg i Palma, Mallorca. Fik en bil der var noget finere end forventet og så afsted - ad lidt omveje - mod Portocolum på Mallorcas sydøst side.

Sjovt sted vi bor - kombineret udlejning af biler, cykler, scootere, lejligheder og meget andet. - Men sikke nogle venlige udlejere, der er ikke det de ikke kan klare og dét fik vi brug for;-)

Cyklerne blev pakket ud. Manglede bare lige at sætte sadlen på da mit hjertet gik i stå, i hvert fald for en stund ...der manglede den ene halvdel af saddelspændet! Panik, panik - det er ikke et standard spænde. Rodede det hele igennem, ringede til Kim -havde jeg glemt det derhjemme?


Arrrghhh det havde sat sig fast nede i rammen. Dér sad det til gengæld godt fast. Knive, unbachonøgler og en tang var ikke nok. Den venlige udlejer gik i krig med ståltråd og andet godt og snart lykkedes aktionen. Jeg var lettet som bare pokker.