mandag den 13. juni 2011

Tilbage til virkeligheden

Efter 3 dage, vel nærmest i paradis, gik turen onsdag eftermiddag tilbage mod Silkeborg i silende regn. Det startede egentlig meget godt, men 100 km syd for Hamburg gik bilen stå og vi kunne lige netop trille ind på en rasteplads. Hmmm bilen kunne selvfølgelig ikke starte igen. -Dér holdt vi i regn der var blevet til skybrud. Snakkede med en venlig Falck-dame i telefonen -vi kunne få dækket optil 3 dages overnatning. 3 dage.... Vi ville jo bare hjem!

Af uvisse årsager startede bilen dog igen. Fadæsen fortsatte på repeat. Vi blev dus med den venlige Falck-dame og senere hendes kollega og kollegaens kollega. Den danske grænse blev nået på den forkerte side af midnat. Ved Kolding snakkede vi for sidste gang med den 3. venlige Falck-dame og for femte gang startede bilen, af lige så uvisse årsager, som den gik i stå.

Hjemme i en sen nattetime. -Hvis den bil ikke passer på, bliver den trukket om bagved -og skudt ved daggry!
Pildskaden på græs

Tilbage til virkeligheden. Tilbage til græsset der skal slåes og padderne der skal luftes. Tilbage til løbeskoene der skal slides. Tilbage til de store drengerøvs-højtalere som Kim fik lov at købe i et svagt øjeblik, men hvor musik kan lyde så smukt, at det gør helt ondt. Tilbage til hverdagen, der også er skøn:-)

Næste projekt bliver Challenge Århus om 3 uger. Jeg håber, at jeg lige netop kan nå, at blive støvet af inden da....