tirsdag den 28. juni 2011

SMT Cup Søsvøming

Uff jeg elsker at hade de 500m søsvømning, der er en del af vores lokale SMT Cup. Mange var ellers mødt op denne skønne sommeraften ved Almindsø. -De fleste i våddragt og nogle få der vovede pelsen. De evigt ihærdige arrangører havde krereret en trekant bane der skulle svømmes 2 gange.

Jeg skulle lige nå at presse noget krydstræning ind inden. Derfor var det med nød og næppe at jeg nåede starten og det blev til en rigtig koldstart. Det gik da i virkeligheden også usandsynlig dårligt. -Positivt var det dog, at os uden talent, kunne lukrere på andres fravær.

Nå, næste projekt er Challenge Århus på søndag. Det skal nok blive en interessant dag. Cykelruten bliver hård og ingen tvivl om, at man virkelig kan brænde nallerne, hvis man ikke passer på. Jeg tror, at det bliver et flot set-up og forhåbentlig med mange tilskuere. Ingen mindre end Caroline Steffen (regerende verdensmester på langdistance og 2'er på Hawaii sidste år) stiller til start. Om ikke andet bliver det interessant at se hvor mange minutter og halve timer man bliver distanceret med;-) Men der er bestemt også nogle hurtige danskere til start både på dame- og herresiden, vel nok det stærkeste danske felt på ½ IM der er set meget længe.