torsdag den 28. april 2011

At mænge sig med stjernerne

I dag nærmest været den rene badeferie. Lidt svømning i havet i solopgangen og inden vinden tog fat. Fine små fisk, med striber, der ligner dem i genboens akvarie og noget vand hvor der ikke er sparet på saltindholdet.

Svømmeruten i det fjerne

Så morgenmad, som så rigeligt trækker det op i karakteren, som de stadig manglende kæmpe-rejer trækker ned.

Kl. 10 var der fremvisning af cykeluten med Marino Vanhoenacker. Jeg var lidt i tvivl om et stykke først ruten, så det var fint lige at få dét helt på plads. Læs, i parentes bemærket, man må gøre hvad man kan for at mænge sig med stjernene!
Hawaii 2010

Det var næsten synd at han skulle døjes med os, men omvendt får han vel en pose penge og lidt bonus her og der -og så er det måske alligevel, i sidste ende, en retfærdig verden vi lever i.... Jeg vendte om efter en times tid, det var alligevel drastisk nok at køre hele ruten igennem.

Så var det tid at makke cykel. Baghjul, casette, dæk og bremseklodser skulle skiftes + det løse. Spørg lige om Shimano bremseklodser passer perfekt sammen med FSA bremseklør? Svaret er nej, nej, nej....
Men den ellers begyndende dårlige stemning i No. A3111 blev reddet af min trofaste rejsehøjtaler og lyden af Anathema's A Natural Disaster -og ja det tog et helt album at få de F?&%¤! bremseklodser på!
Så er cyklen klar;-)