tirsdag den 26. april 2011

En sort kat, men ellers en god dag....

Jeg startede dagen med at få besøg af en kat (ovenikøbet sort) der var hoppet ind af terassedøren. Nu kan jeg ikke li' katte -end ikke på franskbrød. Faktisk er katte på min Top 3 liste over hade-ting på lige fod med volleyball og rosenkål. Katten blev jaget ud og det kunne kun blive en bedre dag fra nu af:-)


I dag stod den på 185 km på cykling. De første 115 km havde jeg følgeskab af Bettina Schmidt (1900 tri) og hun førte os ud på en fin rute. Udover en masse røverhistorier fra gamle dage oplevede vi selvfølgelig også noget fra den virkelige verden her på øen. Fx ved vi nu hvordan man løser arbejdsløshedsproblemet!

Vi kom forbi nogle vejarbejdere, der var i færd med at lappe et mindre hul i vejen. To mænd fejede, tre mænd kiggede på, to mænd stoppede den ikke tilstedeværende trafik (udover vi to cyklister, som fik lov at holde tilbage for de biler der ikke kom) og sidst men ikke mindst en chauffør i bilen, der sad og ventede. Se det er hele 8 personer man kan holde i gang!
Ajuy

Nu hender det jo at det går opad og krydret lidt vind bliver gennemsnitsfarten ikke voldsom høj. Så det var den dag (næsten)....

Næsten hjemme...